BearingFruit
X

Bearing Fruit
A Christian Business Network

Un pol de oameni de afaceri, cu etică, principii și crez creștin, care au ca scop educarea, instruirea și schimbarea mentalităților atât în mediul privat cât și în cel al afacerilor.

01

SCOPUL ASOCIATIEI

CEEA CE CREDEM SI VREM SA REALIZAM

Implicare

Implicarea in actiuni sociale prin sustinere financiara si implicare directa in diferite proiecte. Cu precadere se vor sprijini proiecte care vizeaza educarea tinerilor si dezvoltarea lor, din comunitatile crestine.

Dezvoltare

Dezvoltarea de oportunitati de afaceri, schimbul de informatii (networking), oferirea de beneficii intre membrii asociatiei.

Promovare

Promovarea principiilor, competentelor si valorilor crestine.

Întărire

Intarirea competentei tehnice si aptitudinii tinerilor de a conduce.

Descoperire

Descoperirea in tineri a simtului antreprenorial.

02

MEMBERS

MEET US

Cristian Patrascu

Presedinte

Samuel Curtman

Vicepresedinte

Sunt antreprenor cu norma intreaga din 2008. In acelasi an, am decis sa investesc in cea mai profitabila “afacere”, familia, în cadrul careia am fost binecuvantati cu patru copii minunati.
Beniamin Prodea

Coordonator proiecte sociale

Sunt un tanar crestin, familist convins (impreuna cu sotia mea crescand si educand 3 copii frumosi), dar si antreprenor, facand parte din conducerea firmei PEFOC.RO SRL.
Octavian Popa

Trezorier

Tanar antreprenor crestin, pasionat de orice tehnologie noua prin care iti poti face viata mai usoara. Ma straduiesc ca orice fac sa fac cat mai bine, si tot timpul sa gasesc o modalitate mai buna.
Caius Giurgiu

Secretar

Manager de proiect in cadrul S.M. Art Proiect S.R.L., firma care inca din 2009 este un jucator important pe piata dezvoltatorilor imobiliari din Sibiu. Este căsătorit cu Cristina și împreună au un fiu, Darius.
Tibor Konrad

Consilier educational

Un familist convins, dar şi un om dedicat profesiei.Sunt căsătorit şi familia noastră a fost binecuvântă cu două fetiţe minunate. Cred că bucuria este de partea celor care dăruiesc.
Adrian Dragoman

Consilier Antreprenorial

Din 2012 antreprenor la Harris Enterprise SRL, societate care se ocupa de construcții imobiliare și antreprenor la Grizzly Homes ÎNC, construcții imobiliare pentru rezistența la diferite fenomene meteorologice extrem de distrugătoare.
Naomi Marc

Secretar Adjunct

Emanuel Curtman

Membru fondator

Realist, cu tente idealiste, prieten, frate, sot si tata. Familist convins, atat ca si forma de organizare primordiala cat si ca menire dumnezeiasca.

Beniamin Contiu

Membru fondator

Familia, credința în Dumnezeu, antreprenoriatul si implicarea în bunul mers al comunității din care fac parte. Aceștia sunt pilonii de bază care mă scoală din pat și îmi dau avânt în fiecare dimineață.
Daniel Muller

Membru fondator

Ca director adjunct in cadrul firme CBS Eastern Europe SRL am identificat nevoia de personal tânăr calificat cu principii solide în viață, ceea ce m-a determinat să investesc în generația tânără.
Nastasa Ioan

Membru fondator

Administrator la TALMABAU, Talmaciu(importator lambriuri, podele, materiale de construcții) si sales manager la Technical Textiles- Slovacia( producator plasa pentru termosistem).Pun pasiune in tot ce fac, iar perseverenta este cuvântul care ma caracterizează.Pe plan familial pot sa spun ca sunt împlinit si fericit, binecuvântat cu trei copii si o soție minunata.
Samuel Prodea

Membru fondator

Administrator Pefoc.ro SRL
Daniel Vasiu

Membru fondator

Sunt creștin penticostal, crescut în Mediaș până la vârsta de 18 ani, după care am venit la Sibiu.Îmi place să fac business, sunt deschis la orice oportunitate de afaceri.
Marius Stanciu

Membru fondator

03

MILESTONES

OUR NUMBERS

  • 96.555 M

    Cifra de afaceri (RON) cumulata a membrilor asociatiei

  • 238

    Numarul de angajati ai membrilor asociatiei

  • 28 - 56

    Varsta membrilor asociatiei

04

ABOUT

KNOW US

Bearing Fruit
A Christian Business Network

Bearing Fruit este o asociatie nonprofit, apolitica si autonoma ce considera ca binele comunitatii noastre depinde de masura in care aplicam principiul “Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti”.

Avem ca scop implicarea in actiuni sociale prin sustinere financiara si implicare directa in diferite proiecte. Noi vom lupta pentru ca adevarul si dreptatea sa triumfe, chiar si atunci cand sunt in defavoarea noastra ca si persoane sau ca grup.

05

SKILLS

WHAT WE KNOW

Cunostintele si aportul nostru provin din experienta acumulata in diferite domenii de activitate:

30%
IMOBILIARE
1%
RESTAURANTE
21%
TERMICE & INSTALAȚII GAZ
12%
CONSTRUȚII
35%
SERVICII DE MENTENANȚĂ
1%
MARKETING & IT

06

CONTACT

STAY IN TOUCH

Because that challenge is one that we are willing to accept one we are.

Because they are hard, because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills.

ADRESA

Str. Tiglarilor, Nr 101,
Sibiu, Romania